2 Nisan 2012 Pazartesi

2012 Modasında Neler Dönüyor!!;))

   Bu havalar arada canımızı sıkmaya devam etsede gene de ısrarla baharı ve yazı beklemeye devam ediyoruz. Dolayısıyla arkadaş neymiş bu ilkbaharın yazın modası diye kendime sormadan duramadım. Herşeyi modaya uygun uyarlayan biri değilimdir ama beğendiklerim olunca acımam onu söyleyeyim. 

   Aslında modayı biraz yanlış anlıyoruz bence. Herkes fabrika çıkışı gibi etrafta bir örnek dolaşıncada güzel bir görüntü görmüyoruz. Bana göre belirttim bak bana göre, moda nanesi bu yıl trend bu dediğinde herkesin kendine özgün tarzı olmalı ki üzerinde ufak tefek değişiklikler yapsın, trendlere uyarlasın.

   İşin özü kendi tarzına eklemeler asıl modanın tanımı olmalı. Millete benzemek bana göre trend takip eden değil özenti biri olduğunuz fikrini verebilir. Amman tarzınızı yaratmaktan ve trendlere uyarlamaktan geri durmayın. 
   
   Efenim gelelim bu sene neler var kısmına;

  • Bebe yakalar ve papyonlar bu sene epey moda, aslında bu sene kırılgan kadından ziyade daha sert kadın görünümleri öne çıksada bu devam eden bir moda.
peter pan ss12
  • Uzun yırtmaçlar bu sene gene öne çıkıyorlar. Eğer uzun bacak boyuna sahipseniz sakın kaçırmayın derim.;))dress slits ss12
  • Bol paça pantolanlar ise öne çıkanlardan. Üzerine dar bir body ile yada içine dökümlü gömleğinizi sokarak kullanabileceğiniz çok şık bir kombinasyon.
  • Ayrıca dar paçalı, bol pantolanlarda oldukça trend. En güzeli bir askılı body ve kot ceketlerle kombinlemek. Çünkü epey iddialı, geri kalanları sade bırakmak en akıllıcası olu sanırım.

  • Bu sene her yılki gibi geri dönüşlerde var. Hatta epey geri gidip 6o'lara hatta bazen 20'lere kadar uzanıyoruz.
  • Bu sene ayrıca deriden gene vazgeçemiyoruz ama artık daha çok aksesuarlara yönelerek bunu yapıyoruz.Deri kemerler, kolyeler, eldivenler vs.
  


   Lütfen yılan derisi, timsah derisi gibi sadece derileri için öldürülen hayvanların derilerinin oluşturduğu kıyafetlerden, aksesuarlardan kaçının. Eminim kimse kendi zevki için ve başka bir dolu alternatifi varken bir hayvanın öldürülmesine izin vermez, ya da emin olmak istiyorum.!!!

   Son trendlere uyarak kendi tarzınızla etrafta şık şık dolaşmanız dileğiyle.;)

Öperim:*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder