8 Nisan 2012 Pazar

Danteller Bu Bahar-Yaz Çok Modaaa!!







   Bu bahar/yaz döneminde en öne çıkanlar danteller olacak. Eğer öyle çakma değil de adam gibi yapılırsa hakikaten güzel duruyorlar. Bir kere dantelin bir zerafeti var yahu.;)Salaş saçlarla ya da balerin tipi topuzla çok hoş duruyorlar. Üstelik etek, şort, hırka, şal, elbise, bluz ...Danteli her yerde görmek ve kullanmak mümkün.



   Annelerimiz, ninelerimiz örerdi de bizde peh bunun modası geçti diye beğenmezdik ya geri döndü işte. Yakaladığınıza yaptırın, tutşturun ellerine tığı. Dolaplarıı bir karıştırın, vardır belki birşeyler.:)



   Açık renk dantel kullanırsanız inci küpe kullanmayı unutmayın çok yakışıyor bu iki kerata.;))


   Kot montlarla dantel bana her zaman çok hoş gelir epey de kullandım. Klasikle sporu birleştimenin en çok tercih edilen yollarından biri söyliyim.;)



   Şortlar bana biraz iddialı geldi. Zerre kadar toparlama özelliği yok yanınızı, belinizi. Bilemedim üzerimde denemedim henüz. Alırsam eklerim yorumları ama bence herkes koşarak giymemeli eni konu düşünüp güzel durduğuna emin olup giymeli. Herkese yakışmaz gibi geliyor.:s


   Bu bluza bayıldım. Bu tarz bluzları herşeyle giyebilirsiniz. Kalem eteklerle klasik olup, hoooppp mini kot şortla mis gibi spor şık olabilirsiniz. Buna benzer birşey gören olursa söylesin gözünü seveyim.;)))


   Etekleri de sevimli giyinmeyi seven canlar giyebilir. Çiçekli ayakkabılar hakikaten kombin için çok iyi bir seçim olmuş.


   Dantellerle zarif zarif, şık şık dolaşmanız dileğiyle.;)

Öperim:*




6 yorum:

  1. Ilk mankenin üstündeki beyaz dantelli elbiseye bayildim, sahane birseymis! : )

    YanıtlaSil
  2. dantel herşeyi çok seviyorum!

    YanıtlaSil
  3. danteller bence her zaman moda olmalı ben çok seviyorum çünkü
    bana da bekliyorum:D

    YanıtlaSil