18 Nisan 2012 Çarşamba

Lila Kutu Nisaaannn;))

   Nisan kutusu elime ulaştı, gerçi daha önce ulaştı ama anca vakit bulabildim yazmaya. Hemmenn incelemeye alalım bakalım. Ben bayıldım, siz?? 



   Ardell takma kirpiklere bayıldım. İçerisinde yapıştırıcının olması da pek iyi olmuş. Alsam mı almasam mı diye ortalıkta dolaşıyordum. Denemek için süper vesile oldu, düğünüme mi saklasam ki?!! ;)) Fiyatı ise 18 TL.

    Inglot ojede diğer bayıldığım ürün oldu. Rengini bilemedim, henüz denemedim ama umarım güzel durur. Ojeye her zaman seviniyorum zaten. Her kozmetik alışverişinde oje almadan asla çıkamam. Fiyatı ise 19 TL.


   Tüm cilt tipleri için uygun olan NeoStrata cilt temizleyicisinin hassas bir temizleyici olması benim için oldukça iyi, çünkü hassas bir cildim var. Elimde o kadar çok cilt temizleyicisi oldu ki buna sıra gelir mi onu bilmiyorum.;)) Fiyatı ise 100 ml.'si için 85 TL.


   NeoStrata günlük koruma kremi ve Bioderma güneş koruyucusu ise adları üstünde cildinizi zararlı güneş ışınlarından koruyup, günlük bakımını yapıyorlar. Tam vaktinde gönderilmişler. Beğenirsek deneyip almaya vaktimiz oldu. :) Fiyatları ise; Bioderma Photoderm güneş koruyucusu 40 ml.'si için 55 TL., NeoStrata Daytime Protection Cream 40 gr.'ı için 133 TL. 


   Bioderma'nın diğer bir ürünü ise Sensibio H2O susuz temizleme solüsyonu. Bioderma başarılı bir marka. Beğenirim gibi geliyor, bakalım. Fiyatı ise 250 ml.'si için 43 TL.

 

   Palmers cilt ve vücut bakım ürünleri diğer sevdiğim ürünler. Kullanan varsa yorumları bekliyorum. Umarım hayal kırıklığı olmaz benim için, pek sevdim çünkü.:) Fiyatları ise kakao yağı içerikli vücut losyonu 315 ml.'si 28 TL., sıkılaştırıcı losyonu ise 400 ml.'si 25 TL.

   Bu kutu ne kadar güzel bir kutudur yahu. Sev sev bitiremedim ürünleri.;)) Bunları da sevdim ben. Bir tanesi %100 bitkisel olan gümüş iyonlu sabun. Minnacık olan bu sabunu hemen kullanmaya başlıyorum. Cildi temizleyen, akne tedavisinde ve siyah nokta oluşumunu engellemede yardımcı olan Dermosilver sabun 15 TL. Diğeri ise Dermosilver gümüş iyonlu duş jeli. Ter kokusunu engellemede, cildi nemlendirme ve beslemede ve tıkanmış gözenekleri açıp pürüzsüz bir cilde sahip olmaya yardımcı olan duş jeli ise 46 TL.



   Petal fresh organik şampuan pek güzel kokmasada şu kutulardan doğal içerikli şampuan çıksın diye sayıklayan beni sevindirdi. Saçları yumuşatan, ışıltı katan ve dolgun görünmesine yardımcı olan bu şampuanın fiyatı ise 475 ml.'i için 39 TL.



   Activin T form içecekleri konusunda kararsızım. Her zaman zayıflamaya yardımcı olan ürünler konusunda önyargılı oldum. Doğal yollar bana daha güvenilir geliyor. Kullanan varsa, yorumları merakla bekliyorum. En azından içim rahatlar, düğün öncesi bir iki kilo veririz. Vallahi fena olmaz.;)) Bu içeceklerin 15'li paketi 13 TL. ile 15 TL. arasında değişiyor. 


    Bu tür bir uyarı mesajıda kutudan çıktı, sevimli olmuş. İçimiz rahatladı.;))


    Gelelim sonuca ben bu ay lila kutuya bayıldım bayıldım bayıldım. O kadar dolu ki, gözüm gönlüm doydu ve sadece 19 TL. Helal olsun diyorum. Üyeliğe devam derim başka birşey demem. Bu arada sizde ama bu kutu süpermiş derseniz üyelik için buyruunuuuzzzz.;))

Öperim:*






7 yorum:

  1. Güle güle kullan canım, valla takma kirpikleri özel bir gece için saklamak iyi fikir :) Özellikle gelin makyajında mutlaka kullanılmalı bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlım, bir yanım düğün için beklet diyor ama açıp oynamadan duramıyacağım:)) 2-3 ay bekleyebilecek miyim göreceğiz.:))

      Sil
  2. Merhaba :) Evet hepsi çok güzel. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  3. merhaba blogunu yeni keşfettim
    üyenim
    bende bekelrim bloguma
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Great blog!!
    The lashes are really nice!!
    Love them!! :)

    Maybe follow??

    love,
    Alicia

    leeshionable.blogspot.de

    YanıtlaSil