4 Nisan 2012 Çarşamba

Vanilya Club Nisan Kutusunda Neler Mi Var??

   Evveettt, Vanilya Club Nisan kutusu elime ulaştı. Öyle bir heyecanla ve hevesle açtım ki kutuyu anlatamam. İlk önce neler varmış, neymiş bunlar bir bakınalım, sonra da yorumlarım geliyor.

Buyrunuz efendim;



   Kutuyu ilk açtığımda çok heyecanlandım. Roberto Cavalli ve Chantecaille markaları ağzımın kulaklarıma varmasına yetti.

   
   Açınca ne göreyim, in cin top oynuyor. Yok artık dedim. Öyle bir bakakaldım ki halimi görseniz, gözleriniz dolar, çeneniz titrerdi eminim.


   Gelelim ilk ürünümüze. Roberto Cavalli parfüm. Gerçi parfüm demeye bin şahit lazım. Bize gönderilen numune sadece 1. 2 ml. Evet kokusu çok ama çok güzel. Ben çiçek kokularından ziyade daha sert parfümleri seviyorum. Bu isteğime uyuyor ama nasıl kokuyormuş bu derken bitirebilirsiniz belirteyim. Fiyatı ise 50 ml. 'si için 186 TL.








   Gelelim 2. ve tek hoşuma giden ürüne. Chantecaille Lip Sheer ruj. Hem dışı hem içi hoşuma gitti. Başka bir renk tercih ederdim tabi ki ama bu renkte asla kullanmam dediğim bir renk değil. Paraben içermemesi çok iyi, kalıcı olması ile övünülüyor ama öyle aman aman kalıcılığı yok. Bende bunun 4 te biri fiyatında kalıcı ruj var silerek çıkaramazsınız. Bu mu kalıcı pehh!!! Fiyatı ise 95 TL.


   Bunlarda Chantecaille cilt temizleme ürünleri. Bir tanesi pirinç ve sardunyadan oluşuyor. %93 organik ve ıslak cildinize sabahları uygulayıp cildinizi temizliyorsunuz. Diğeri de çiçek özlü ve kullanım amacı aynı. Fiyatı ise 75 ml. için 145 TL. Bana gönderilen numuneler ise yaklaşık 8 ml. Kullanınca yorumumu eklerim ama beni heyecanlandırmadı bunu da belirteyim.


   Bu da diğer olabilir sevebilirm ben bunu dediğim ürün . Nuxe ürünlerini epey seviyorum zaten. Sempatim oradan geliyor olabilir. Gelelim ürüne, yüz , vücut ve saçlar için kullanılabilen, 6 bitkisel yağ ve E vitamininde oluşan bu kuru yağın fiyatı 50 ml. için 59,90 TL. Bana gelen numune ise 10 ml. 


   Ürünlerin epi topu bu canlarım. Fotoğrafta o kadar büyük durduklarına bakmayın. Kutu eğer bana geldiği gibi elinize ulaşırsa eminim bir büyüteç sizi kutu içeriğinden daha mutlu edecektir. Tam boy gelen tek ürün ruj ama buğday tenli olan birinede kopkoyu kahverengi bir ruj yollamak, tebrikler.!!! Dediğim gibi ruj dışında hakikaten 35 TL. 'yi çıkarmak için ellerinden geleni yapmışlar. 



   Kutuya bir baktım, bir daha baktım, altına üstün baktım. Budur canlarım hepsi bu. Bu ay benim için tam bir hayal kırıklığı. Geçen ay ki kutuya bayılmıştım ama bunu hiç ama hiç sevmedim. Skor 1-1 şu an. Bir iki deneme daha yapar mıyım? Evet. Skor gene eşit kalırsa uzatmalar yok onu da buradan yazayım.

Umarım sizin Vanilya Club kutunuz benden çok daha zengin olur ve içinize siner. 

Öperim:*

10 yorum:

  1. Ya gerçekten bomboş bir kutu olmuş benimde elime bu sabah geçti post hazırlayamadım daha ama gerçekten inanılmaz hayal kırıklığına uğradım .Geçen aylardaki kutularda hiç olmazsa bir orta boy ürün vardı veya mini boy olsalar da hiç yoktan göz doyuruyordu.Bu kutuda o parayı neye verdik diye sormadan edemedim ilk defa .

    YanıtlaSil
  2. Aynı hayal kırıklığı bende de var Elidaacım, kutuyu açtığımda resmen şok oldum.:( Oldukça pahalı bir marka koyup koklatmalık numune yollamak yerine iyi olan daha makul bir markayı orta boy ya da tam boy yolla bizde kullanalım di mi?:))

    YanıtlaSil
  3. Ayy ama afedersiniz de , zaten deneme boy ürünler gönderilecek diye kayıt olmadınız mı en baştan....yani bunu bilerek....hani tabii hoşunuza gitmeyen ürünler cıkacaktır ama ""bu boy da numune ,bana gelen de şu kadar ml"" v.b.... yazmışsınız da, zaten kaydolurken sanırım bunu bilerek kayıt oldunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki tam boy ve numune karışımı bir kutu geleceğini bilerek kaydoluyoruz, haklısın ama bu ay ki kutu bana çok boş, çok minik geldi, 35 TL. diğer hiçbir benzer uygulamada alınmadan en az 2-3 tam boy ürün gönderiliyor her ay. Umarım anlatabilmişimdir şikayetimi. Evet memnun olanlarda epey var, ben ne yazık ki memnun olamayanlardanım. Daha önceki yazılarımı okursan olumlu yanlarıda hiç üşenmeden yazarım ve yazdım.

      Sil
    2. anladım ben sizi...ama işte sık sık okuyorum ürünler begenilmiyo.... tabii begenmek zorunda degilsiniz ama işte bunları bilerek üye oluyosunuz sonuçta...

      Sil
    3. İşte çeşit çeşit fikir var, bazısı pahalı ürünlerin 4-5 numunesi bana yeter diyor bazıları da gözüm doysun diyor. İşte ben gözüm doysun diyenlerdenim. Zaten geçen ay çok beğendimi yazmıştım bu ay da hiç beğenmediğimi yazdım. Çok doğal değil mi? Kısacası fikir farklılıkları da normal.

      Sil
    4. evet. sevdim seni hemen çemkirmedin ! yoksa bende çemkirecektim :))) dürüstlüğüne 10 puan benden !

      Sil
    5. :)) Teşekkür ettim. Her zaman beklerim.;)

      Sil
  4. kutuyu gördüğümden beri ben de şoklardayım :s kağıtların arasını baya zorladım başka bir şeyler çıksın diye :s:s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen;))Umarım sesimizi duyarlarda bir daha ki ay dolu dolu olur kutularımız.;)

      Sil