23 Mart 2012 Cuma

Vanilya Club Mart Kutusu :))

   Benim Vanilya Club Mart kutum biraz ilginç oldu. Hemen anlatayım:) Mart'ın ortalarında dur bende şu Vanilya Club'a üye olayım dedim ve Nisan kutusu için abone oldum. Nisan olsa kutucuğum gelse derken kapı çaldı ve ne göreyim Mart kutusu, bir sevindim bir sevindim :) Dolayısıyla biraz geç geldi kutucuk ve tabii biraz eksik. Olsun ilk kutu bu kusur bulmam şimdilik. Haa bu arada LilaKutu'yada üye oldum o da gelince anlatırım ne var ne yok. Neyse Vanilya'ya geri dönelim. Eksiklikler şu, uğur böceğim ve fiyat kataloğum gelmedi. Ayrıca herkese 8 ürün gönderildiği için bana da buna niyetlenmişler sağolsunlar ama bir ürün bitmiş belli ki onun yerinde  ne katalogda adı geçen ne de açıklaması olan Vichy'nin ne idüğü belirsiz deneme boyunu yollamışlar. Bulurum internetten yaparım ben onunla birşeyler:p Hemen başlıyorum:)






Veeee bence kutunun en güzeli:) Oje geldiği için çok sevindim. Üstüne üstelik hem Essie olmasına hem de rengine ba-yıl-dım:) Orjinal fiyatı: 27,50 TL.



 NUXE BODY ise inanılmaz güzel kokan bir vücut peelingi. En kısa sürede denemek istiyorum ve eğer memnun kalırsam bu muhteşem kokulu peelingi alırım ben acımam :) Orjinal fiyatı: 52,50 TL.



Tam boy gelen diğer ürünlerde bu ikili, inci tozu maskesi ve ayak kremi. Ayak kremi isteyip duruyordum, içimi okumuşlar vallahi, görünce çok sevindim ve evet işe yarıyor, Yumuşacık yaptı ayacıklarımı :) Maskeyi de denedim tabi ki mucizeler yaratmadı ama bence işe yarıyor, yüzünüze bir aydınlık geliyor. Hazırlaması biraz zahmetli ama sonucu bence iyi. Orjinal fiyatları ise ANN YVETTE İnci Tozu Maskesi 88,90 TL,  ANN YVETTE Ayak Kremi 25,35 TL.



COSMED tüy azaltıcı serum ve vücut losyonunu henüz denemedim en kısa sürede denerim ama deneme boyla sonuç alınır mı bilmiyorum açıkcası. Göreceğiz :) Orjinal fiyatları Tüy Azaltıcı Serum 44,95 TL, Tüy Azaltıcı Vücut Losyonu 39 TL.



İşte ne idüğü belirsiz ürünüm. Kırışıklık karşıtı onu biliyorum da nasıl uygulanır bilmiyorum. Neyse artık yaparım birşeyler. Fiyatını ise bilmiyorum:)







Alessandra Lip Gloss ise pek tatlı.. Parlatıcı ile pek aram olmamasına rağmen atarım çantama iş yarar arada sanırım.  Bu arada en güzel yanı ışıklı ve aynalı olması, o çok hoşuma gitti. 




İlk Vanilya Club macerası böyle oldu. Bakalım umarım en kötü kutumuz böyle olur. :))

 http://www.vanilyaclub.com 'den üye olabilirsiniz.

Öperim:* 


2 yorum:

  1. Merhabalar,

    ben de bugün ilk Vanilya Club kutumu aldım ve benim kutumdan da aynen bu ürünler çıktı. Ben kutunun içeriğini bilerek ve müşteri hizmetleri ile mailleşip mutabık kalarak siparişimi vermiştim. Ancak bir sürü değerli ürünün eksik gelmesi beni müthiş sinirlendirdi açıkcası. Jane İredale'in ürünlerini çok merak ediyordum ve özellikle bu ürünler için sipariş verdiği kendilerine belirtmiştim. Ama kutudan Pudram, rujum ve göz farım eksik çıktı.

    Şunu da belirtmekte fayda var: şirketin internet sitesinde "tüm müşterilerimize aynı kutu gönderilmektedir" diye bir ibare koymuşlar.

    Kardeşim eczacı ve ben vanilya club'ın gönderdiği ürünleri (3 ml Vichy, Dermokil şampuan, 15 ml tüy dökücü tester vs) zaten istesem alırım (siz de eczacınızdan alabilirsiniz). Dudak parlatıcısı deseniz, zaten kullanmıyorum. Gönderdikleri ojenin rengi de fosforlu turuncu. Tüm bunları kabul edebilirim, sonuçta sipariş verirken seçme şansımın olmadığını baştan kabul etmişim. Ama eksik ürün göndermeleri bence kabul edilebilir gibi değil. Her alışveriş karşılıklı mutabakata dayanır. Ben 35 TL'yi ödemeyi, onlar da kutuyu eksiksiz göndermeyi taahhüt etmişler(di).

    İkinci konu: az önce bana OTOMATİK bir mail atmışlar. YILLIK değil, aylık üye olduğum halde, yarın otomatik olarak kredi kartımdan Nisan ayı üyelik ücretini keseceklerini söylemişler. Az önce kredi kartımı da kapatmak zorunda kaldım (zira bir de ücret iadesi için çaba harcamak istemiyorum)

    Kısacası ben bu Vanilya Club hüsranından fazlasıyla ders aldım. Tüm arkadaşlara bu tecrübeler ışığında sipariş vermeleri tavsiye ediyorum.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Evet, bende bu tür sorunlar yaşadım ancak kendilerime mail attığımda bana çok kısa sürede geri dönüş yaptılar ve ekstra bir kutu göndererek eksiklikleri ellerinden geldiğince tamamladılar. İlk VanilyaClub kutusu olduğu için karışıklığı ve ufak tefek eksiklikleri hoşgörebiliyorum. Sizde en kısa sürede şikayetini belirtin lütfen, umarım yardımcı olurlar;)

    YanıtlaSil